Jedna zimní.

Dneska bych se s vámi ráda podělila o pár střípků ze zimní svatby.  Páry většinou zimu zamítnou, protože se nedá být venku, protože nesvítí sluníčko a ze spousty dalších, vlastně dobrých, důvodů.

Ale co ty dobré věci? Napadlo by vás něco? Jestli ani ne, ráda vám pár připomenu. Vybavujete si, jak jsou na svatbách všichni upatlaní od čokolády? No jo, čokoláda, polevy… to všechno v horku teče. Nic moc nedrží svůj tvar. No ale když se ochladí… všechny sladkosti vypadají stejně krásně jako když je přivezete od cukrářky.

Nemusíte mít strach z toho, že se bude kdokoliv s hostů potit. Ani vy sami. A jako bonus – je větší šance, že bude sněžit než pršet.

A poslední, pro páry, které na svatbu nechtějí čekat rok, možná docela důležitý fakt – většina dodavatelů má mimo sezonu víc volna a proto je šance, že všichni ti, které si přejete na své svatbě mít, budou k dispozici.

To samozřejmě není všechno, pro mě je na chladnějších měsících krásné světlo, které kouzlí celý den, na rozdíl od těch letních, kdy kouzlí většinou jen ráno a večer. O těch krásných tónech, kterými zmrzlá a zasněžená krajina hraje. O té radosti, když se ukáže sluníčko za oparem.

No ale teď už raději k fotografiím, co říkáte?

DSC_5427 kopieDSC_5438 kopieDSC_5520 kopieDSC_5558 kopieDSC_5894 kopieDSC_5933 kopieDSC_6014 kopieDSC_6048 kopieDSC_6143 kopieDSC_6235 kopieDSC_6341 kopieDSC_6324 kopie

Published by Michaela

Space to share travel, photography and maybe some more tips and pieces of my life.

2 thoughts on “Jedna zimní.

    1. To je pravda, v létě se na ně musí čekat dlouho, pak přijde zádrhel v tom, že večer už je zábava v plném proudu a nikomu se už nechce myslet na nějaké společné focení. V zimě se to dá všechno zvládnout mnohem dřív 🙂

      Like

Leave a comment